Utstillerhallen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Spente utstillere gleder seg til å møtes igjen på Driftskonferansen 2020.
Utstillerhallen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Spente utstillere gleder seg til å møtes igjen på Driftskonferansen 2020.

Ser frem til å møtes igjen

Lady Persienneinsustri AS og Ista AS leverer begge smarte og energibesparende løsninger til bygg. Den 3.-4. desember kan du møte dem som utstiller på Driftskonferansen. Nå ser de frem til å møte igjen kunder på konferansen.

Utstiller: Lady Persienneindustri AS

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?
- Vi leverer løsninger med screens, persienner, rullegardiner, lamellgardiner og plissègardiner. Løsninger som ansees å kunne dekke alle solskjermingsbehov både med tanke på energisparing og innsynsbegrensing. En profesjonell prosjektering av en total løsning med de rette produktene sammen med intelligente styringssystemer er nøkkelen til suksess.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?
- På Driftskonferansen møter vi veldig mange av de aktørene i Norge som jobber aktivt med å bedre energieffektiviteten i bygninger, og ønsker derfor å få opp fokuset på hvor viktig solskjermingen er i en slik effektiviseringsprosess både på nye og eksisterende bygg.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?
- Å møte igjen alle nye og eksisterende kunder for å øke fokuset på solskjermingens verdi i eiendomsbransjen.

Utstiller: Ista Norge AS

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?- Ista leverer produkter og systemer for måling og avregning av energi. Installasjon og drift av målesystemer. Nettbasert EOS-system med kundetilpasset design og funksjonalitet. Ista drifter mer enn 70 millioner målepunkter over hele Europa og håndterer alle kjente kommunikasjonsgrensesnitt som for eksempel M-Bus og OMS.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?
- Vi deltar på driftskonferansen fordi vi ser en økende etterspørsel fra eiendomsselskap som ønsker bedre kontroll på energibruk og gode visualiseringsløsninger. I denne sammenhengen bidrar vi med valg og plassering av målere, hvilke kommunikasjonsløsninger som passer best, opplæring av installatører og kvalitetssikring av installasjonsarbeidet.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?
- Vi ser frem til å møte nye og eksisterende kunder, lære mer om hvilke behov markedet har i dag og hvordan vi skal tilpasse oss for å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre kunder og samarbeidspartnere.

Powered by Labrador CMS