FORNØYDE: Mads Mysen (nummer to fra venstre) takkes av kursdeltakerne (fra venstre) Martin McGloin, Arne Pihl Bordi, Erlend Bolle og Per Magne Helseth.
FORNØYDE: Mads Mysen (nummer to fra venstre) takkes av kursdeltakerne (fra venstre) Martin McGloin, Arne Pihl Bordi, Erlend Bolle og Per Magne Helseth.

Suksess-Mysen går digitalt

Mads Mysen har høstet applaus landet rundt med NemiTek-kurset «Velfungerende behovsstyrt ventilasjon». Når det nå lanseres i digital versjon, får langt flere mulighet til å bli oppdatert.

Published Last updated

Hovedelementene i kurset er vifteregulering, romklimatisering, overlevering uten feil og effektiv drift og utvikling. Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært overstrømmende.

– Vi hadde en utrolig innholdsrik og lærerik dag, skrev for eksempel kursdeltaker Martin McGloin på sin LinkedIn-side tidligere i høst.

Han er produktsjef i Airthings, et selskap som lager radon- og luftkvalitetsmålere og en digital løsning for dataene.

– Mads er flink til å sammenfatte og presentere både forskning og praktiske erfaringer. Selv en uten noen særlig byggteknisk erfaring kunne følge med! Jeg endte opp med et word-dokument med 14 sider notater(!), skriver han videre.

Nye muligheter i nytt format

Mads Mysen selv framholder at det digitale kurset er et annet format.

– Men jeg har gjort mitt beste for å innfri deltakernes høye forventninger, sier han.

Det er noen fordeler med å ta kurset digitalt. Mens det fysiske kurset varer 7 timer, kan du se det digitalt på 175 minutter. Imidlertid vil vel de fleste ta noen pauser underveis.

– Det er nettopp en av fordelene med et digitalt kurs. Du kan se kurset hvor du vil og når du vil, du kan stoppe underveis og ta så lange pauser du vil, og du kan se stoff om igjen hvis du vil det, framholder aktivitets- og kompetansesjef Thomas Fransrud i NemiTek.

Bredt kurstilbud

Mads Mysen har 21 års erfaring som forsker i SINTEF Byggforsk og åtte års erfaring som VVS-rådgiver i Techno Consult. Nå jobber han som fagdirektør i Ventilasjon, GK Inneklima. Mads er også professor II ved OsloMET.

Her kan du lese mer om det digitale kurset Velfungerende behovsstyrt ventilasjon.

Det er også planlagt noen fysiske utgaver av kurset til våren, uten at endelige datoer er fastsatt. NemiTek tilbyr ellers en rekke andre kurs og arrangementer.

– Ambisjonen vår har alltid vært å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. I tillegg til å utgi bøker og blader, gjør vi dette gjennom å skape relevante møteplasser for alle som er opptatt av energi- og miljøteknikk, kommenterer Fransrud.

Her har du en oversikt over alle arrangementene til Nemitek framover.

Powered by Labrador CMS