Video: Youtube/Purus

- Vår største lansering

Purus lanserer nytt produkt med helt nytt konsept - Purus PRO Line for den proffe installatør.

Purus kommer nå med et helt nytt designsluk i forlengelse av Purus line-serien.
- Dette er vår største lansering i historien, sier salgssjef for Norge, Søren Brøndum Knudsen.

- Vi har de to siste årene utviklet et helt nytt baderomsluk i designssluk serien, sier produktsjef for Purus, Håkan Fridvall.

Purus PRO Line skal være enklere å installere samt sikre et bedre sluttresultat.
- Purus PRO Line har en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Den sikrer installasjon til vegg og hjørne med med mindre feilmargin. Samtidig som den ivaretar fortreffeligheten med klemring av stål og seks skruer, vil PRO versjonen installeres like enkelt på trebjelkelag som ved betongunderlag, forklarer Fridvall.

Kun for sertifiserte installatører

Purus PRO Line er beregnet for det profesjonelle markedet.
- For å sikre best mulig kundeopplevelse og best mulig sluttresultat har vi valgt kun å selge PRO serien gjennom egne sertifiserte installatører, sier salgssjef for Norge, Søren Brøndum Knudsen.

- Sertifiseringen gjøres digitalt eller fysisk av våre slukspesialister. Alle har anledning til å ta sertifiseringen gjennom vårt PURUS Academy.

Purus PRO Line Chess 1200 Ø50 gavlutløp
Purus PRO Line Chess 1200 Ø50 gavlutløp

Purus PRO Line vil komme i Chess mønsteret som standard og alle kjente lengdene fra 600 - 1200 mm er klare for bestillinger.
- Vi håper derfor at mange rørleggere vil sertifisere seg og ta i bruk vår nye PRO serie, sier Knudsen.

Erstatter ikke Purus Line

- Purus Line vil ikke bli erstattet på noen måte. Vi velger å opprettholde begge produktseriene da de har helt klare produktegenskaper. På den måten sikrer vi et helhet breddesortiment på designsluk, sier Knudsen.

En del av PURUS sitt 75 års jubileum

Purus har lovet fem nyheter det siste jubileumsåret. Dette er den fjerde nyheten i rekken.
- Vi er stolte av å kunne være innovative og bidra med fornyelser også i en tid som har vært ekstremt vanskelig både for oss og markedet. Vi har samarbeidet tett med rørleggerne i Norge denne våren, sommeren og høsten. Vi er derfor stolte av å kunne si at Purus PRO Line er et resultat av samarbeid med våre gode rørleggere. De har testet ut, gitt tilbakemeldinger og kommet med svært gode innspill det siste året under utviklingen av det nye produktet.

Powered by Labrador CMS