PRESSEMELDING

Dantherm lanserer energiøkonomiske sorpsjonsavfuktere

Ekstremt effektiv avfukting og fuktkontroll.

Published

Dantherms SD-serie kan brukes på alle områder med behov for effektiv avfukting og fuktkontroll i temperaturer mellom -30 °C og 60 °C.

Den nye serien har et større sortiment med luftkapasitet fra 160 til 55.000 m3, er utstyrt med EC-vifter som er mindre energikrevende/mer miljøvennlig og et PTC (Positive Temperature Control) regenereringsbatteri som eliminerer risikoen for overoppheting og muliggjør trinnløs kapasitetskontroll.

De er oppgradert med autonom styring som har vært etterspurt av kundene. Alle kabinettene leveres i pulverlakkert eller syrefast materiale etter ønske, skriver Dantherm i en pressemelding.

I den nye SD-serien med sorpsjonsavfuktere inngår også en MAX-serie, hvor fuktighet og temperatur justeres til det eksakte behovet med tilvalg av befuktning, kjøling og/eller varme.

Dantherm Norge har levert kondensavfuktere siden 1978 og sorpsjonsavfuktere siden 2011.
- Dantherm er Norges største leverandør av avfuktere og komplette luftbehandlingsløsninger som kontrollerer lufttemperatur og fuktighet. Som selskap skiller vi oss ut ved å kunne tilby begge disse teknologiene, samtidig som vi kombinerer avfukteraggregater med ventilasjonsanlegg og avansert styring, sier administrerende direktør i Dantherm Norge, Stig Solberg.

Powered by Labrador CMS