Atle Hofseth, partner manager i Cordel Norge.
Atle Hofseth, partner manager i Cordel Norge.

PRESSEMELDING

Cordel leverer KS- og HMS-system til Norges største VVS-kjede

Cordel Norge AS og VVS Eksperten AS har inngått et samarbeid som gir alle medlemmene i kjeden tilgang til KS- og HMS-systemet til Cordel Norge AS.

Published

Cordel Norge AS har i mange år samarbeidet med VVS Eksperten AS, men de siste årene har samarbeidet fått en ny dimensjon.

- Vi opplever VVS Eksperten AS som genuint interessert i å utfordre oss på løsninger til fordel for medlemmene. Samtidig har VVS Eksperten forståelse for at et godt samarbeid går begge veier. Utvidelsen av samarbeidet gjennom KS|HMS- satsningen er jeg sikker på vil ta oss til et nytt nivå, og samtidig styrke kvaliteten til medlemmene i kjeden, forteller Atle Hofseth, partner manager i Cordel Norge.

Norges største VVS kjede

VVS Eksperten AS er med sine tre profilhus, VVS Eksperten, VA Eksperten og Rørlegger på hjul, den største VVS Kjeden i Norge. I dag har kjeden 530 medlemsbedrifter og nærmere 5 milliarder i omsetning, og er det raskest voksende VVS kjeden.

- Vi er opptatt av å finne gode løsninger til våre medlemmer, og det mener jeg vi har oppfylt gjennom samarbeidet med Cordel Norge. Når vi nå også tilbyr Cordel KS|HMS til alle våre medlemmer, viser det at vi har fokus på å finne gode og tilpassede systemer, forteller Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten.

Bransjetilhørighet

Cordel KS|HMS har en sterk forankring i samarbeidet med Rørentreprenørene Norge, hvor bransjeorganisasjonen sikrer det faglige innholdet.

- Tryggheten med at vi anbefaler bransjen sin egen løsning, er viktig. Vi vet hva RørNorge står for, og kombinasjonen RørNorge og Cordel, mener vi er tilnærmet optimal, fortsetter Kai Johnsen.

Powered by Labrador CMS