Pressemelding

Camfil Norge og Lindab Norge tar samarbeidet et skritt videre

Samarbeidet vil starte i området Stavanger/Sandnes.

(PRESSEMELDING)

Camfil og Lindab har i mange år samarbeidet rundt om i Europa.

I Norge har samarbeidet først og fremst dreid seg om felles kundeaktiviteter, som for eksempel under VVS-Dagene. I løpet av den tiden selskapene har samarbeidet har begge erfart at de deler mange av de samme verdiene og tankene omkring hva en seriøs leverandør bør være for sine kunder og samarbeidspartnere. I tillegg til å ha felles etiske verdier og gode etiske retningslinjer - står høy teknisk kompetanse, god produktkvalitet, bærekraft og minst mulig miljøpåvirkning, serviceinnstilte medarbeidere og nærhet til markedet som solide grunnpilarer både hos Camfil og Lindab.

Skal komme kundene til gode

Samarbeidet vil starte i området Stavanger/Sandnes. Lindab vil kunne lagerføre og selge alle Camfils produkter og tjenester innen renluftsløsninger: Luftfilter, Luftrensere, Luftanalyser og Instrumenter.

- Med dette samarbeidet ønsker vi å ivareta våre eksisterende kunder enda bedre. Det har lenge vært et ønske om å ha en lokal representant i området. Vi har derfor ansatt en salgsingeniør – Kurt Urdal – som vil holde til i Lindabs lokaler. På denne måten blir samarbeidet både tett og transparent. I tillegg vil Lindab nå kunne tilby sine kunder et bredere produktspekter. Synergien gir økt vekst for begge selskaper, og komme kundene til gode, sier daglig leder i Camfil, Jan-Erik Kleven.

- Vi ønsker med dette samarbeidet og kunne tilby våre kunder et komplett produktspekter innenfor ventilasjon og inneklima. Våre kunder vil nå kunne få tilfredsstilt alle sine behov hos en leverandør, og derfor gjøre hverdagen litt enklere. Både Lindab og Camfil er opptatte av kvalitet og kompetanse innenfor sine områder, så jeg er sikker på at dette vil resultere i en veldig god kundeopplevelse og trygghet hos våre eksisterende og mulige nye kunder», supplerer distriktssjef og produktansvarlig i Lindab, Ronny Aase.

Bærekraft i fokus

Bærekraft står sterkt i fokus hos begge selskapene.

- Å være bærekraftig gir oss en konkurransemessig fordel – og for oss er det en naturlig måte å jobbe på som også kommer våre kunder til gode. Bærekraft er ikke bare noe vi gjør hos Camfil – det er hva vi er, sier Jan-Erik Kleven.

- Vi har ikke bare ansvar for å skape bærekraftig utvikling med produkter og tjenester som forbedrer energieffektiviteten og reduserer ressursforbruket, supplerer Ronny Aase Både Camfil og Lindab tar også ansvar for alle menneskene som påvirkes av aktivitetene våre på en eller annen måte, avslutter han.

Powered by Labrador CMS