BD-sjef Roger Lunde om 2018: - Et spesielt år

Reorganisering, kostnadskutt og omsetningsrekord.

Published

Reorganisering, kostnadskutt og omsetningsrekord. - 2018 har vært et spesielt år på mange måter, sier administrerende direktør i Brødrene Dahl, Roger Lunde.BD-konsernets fasit for 2018 viser en omsetning på 8,5 milliarder og en vekst på over 8 prosent. Resultat ble på linje med tidligere år.

Sterk salgsvekst

- 2018 har vært et spesielt år på mange måter. Vi gjennomførte reorganiseringer og kostnadskutt i første halvdel av året, og opplevde sterk salgsvekst gjennom høsten og vinteren, sier administrerende direktør i Brødrene Dahl, Roger Lunde.Veksten i netthandel var på over 40 prosent i andre halvår. BD omsatte for over 1,7 milliarder kroner på elektronisk handel i 2018.- Dette gjør at vi har blitt mer produktive og kostnadseffektive. Vi klarer derfor å øke vår konkurransekraft og møte kundenes krav, sier Lunde i en pressemelding.

God start på 2019

Han tillegger at det også har vært en bra salgsutvikling i servicesentrene gjennom 2018 og at 2019 også har startet bra.- Vi ser frem imot et spennende og innholdsrikt år i en bransje som er i stadig endring og utvikling, avslutter Lunde.

Powered by Labrador CMS