AF Energi & Miljøteknikk stakk av med seieren etter tautrekking mot Erichsen & Horgen.
AF Energi & Miljøteknikk stakk av med seieren etter tautrekking mot Erichsen & Horgen.

Se hvordan det gikk på VVS-rebusløpet i Oslo

Den 5. september gikk det årlige VVS-rebusløpet i Oslo av stabelen.

Published

Den 5. september gikk VVS-rebusløpet i Oslo av stabelen. Nemiteks lokallag i Oslo var hovedarrangør, i samarbeid med Sweco. Rebusløpet øker i popularitet hvert år og måles til å være Norges største. I år deltok så mange som 550 personer!Lagene møttes i år hos Sweco på Vækerø hvor selskapet stelte i stand en fantastisk åpning med pølsefest. Det hele ble rundet av med tapas-middag, kåringer og underholdning på Rockefeller.

Utkledd til aktivitet

Systemair sto for den beste kostymen.
Systemair sto for den beste kostymen.
Erichsen & Horgen hadde årets beste Instagram-bilde.
Erichsen & Horgen hadde årets beste Instagram-bilde.

Før ankomsten på Rockefeller kunne man se 52 lag sammensatt av utkledte bransjefolk i gatene mellom Grünerløkka ned til sentrum. Oppgavene blir som vanlig arrangert av sponsorene, basert på alt fra kreativitet, fysisk aktivitet og logikk til VVS-relaterte quiz-spørsmål.Systemair vant prisen for kveldens beste kostyme, utkledte som flybesetning i det fiktive flyselskapet «System Airlines». Merete Øino, salgsingeniør i Systemair og Hilde Brønlund, daglig leder i F-TECH gikk av med hedersprisen fra Oslos lokallag for sitt bidrag til å skape engasjement og samhold i bransjen.Erichsen & Horgen vant prisen for beste Instagrambilde.Alle bildene som ble lagt ut på Instagram gjennom rebusløpet finner du her: #VVSrebusOslo2019.

Først til målstreken

Etter noen timer med både krevende og morsomme oppgaver endte AF Energi & Miljøteknikk og Erichsen & Horgen på delt førsteplass. Det hele ble avgjort gjennom tautrekking hvor AF til slutt stakk av med seieren og fikk motta «Dolokket», som er vandrepokalen i Rebusløpet.AF tok også imot stafettpinnen, den berømte «dobørsten» som hovedsponsor for neste rebusløpSe hele resultatlisten her.Neste sted for VVS-rebusløp er Sandnes og Haugesund. Påmeldingsfrist er 13. september.Kort fakta om rebusløpet

  • Vi tror at rebusløpet startet i 1991.
  • Inititivtakere var Christian Nørgaard Madsen og Elisabeth Lyche i Techno Consult AS og Sylvia Skar i Lars Myhre AS.
  • De første rebusløpene var arrangert på et lag per bil, dvs. at de kjørte overalt.
  • Rebusløpet har mange sponsorer. I år var ABK-Qviller og Halton hovedsponsorer for rebusen i Oslo.

Powered by Labrador CMS