Pressemelding

Bjørn-Osvald Skandsen går inn i konsernledelsen i Systemair AB

Blir Vice President med spesielt ansvar for konsernets varmedivisjon.

(Pressemelding)

Han videreføre samtidig sine roller som administrerende direktør i Systemair og Frico i Norge.

Systemair AB er Europas største leverandør av ventilasjonsteknisk utstyr og produkter for byggoppvarming. Konsernet er notert ved Nasdaq Nordic i Stockholm og har 6200 ansatte fordelt på selskaper i 50 land. Årlig omsetning er ca. 9 milliarder svenske kroner.

Varmedivisjonen markedsfører luftporter, varmevifter og stråleovner under varemerket Frico.

- Jeg ser frem til å være med på å påvirke de fundamentale strategiske beslutningene i selskapet. Systemair og Frico har mye bra på gang og jeg synes tankene for videre utvikling er gode. Litt gøy også at vi får en nordmann inn i ledergruppen. Norge er et av landene med de strengeste kravene til inneklima i verden og vi er med å drive utviklingen videre, sier Bjørn-Osvald Skandsen.

Bjørn-Osvald er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra Norges handelshøyskole. Han er styremedlem i VKE og i NemiTek.

- Bjørn-Osvald er en entusiastisk og lojal virksomhetsleder, med en sterk lidenskap for ny teknologi og moderne handel. Jeg er overbevist om at han vil være en god ressurs for ledelsen i Systemair. Han vil ta et spesielt ansvar for vår oppvarmingsdivisjon Frico - et område der han har god kunnskap og tidligere erfaring, sier Roland Kasper, administrerende direktør i Systemair AB.

Powered by Labrador CMS