SAMLER KJEDEN PÅ VVS-DAGENE: Bademiljø-sjef Erlend Berg ser frem til flere lanseringer på VVS-dagene i oktober.
SAMLER KJEDEN PÅ VVS-DAGENE: Bademiljø-sjef Erlend Berg ser frem til flere lanseringer på VVS-dagene i oktober.

Gjør storinnrykk på VVS-dagene

Norges største rørleggerkjede legger årets største rørleggersamling til VVS-dagene 2020.

Published Last updated

- Vi kommer til å ta med oss Bademiljø-rørleggere fra hele landet - så mange som mulig. Der skal vi bygge intern stolthet, ha fokus på kompetanseheving og lansere noen interne prosjekter samtidig som vi deltar på VVS-dagene. Det er en bransjemesse og en riktig arena for våre rørleggere å besøke, mener administrerende direktør Erlend Berg.

Ambisiøs plan

Onsdag og torsdag denne uken deltar flere hundre av kjedens medlemmer og leverandører på Bademiljøs kjedemesse "Best på Bad" på Gardermoen. Under messen presenteres nyheter på løpende bånd, både fra leverandørene og fra kjedens hovedkontor. I spissen for Bademiljøs offensiv står administrerende direktør Erlend Berg.

- Vi har en ambisiøs plan på flere arenaer. Vi jobber mye med å øke verdiskapingen for våre medlemmer blant annet gjennom bearbeiding av tall for intern benchmarking. Det er litt nytt for mange, men det handler om bevisstgjøring og det vil gi våre medlemmer en mulighet til å finne ut over hvor de selv står som bedrift. Det skjer veldig mye i Bademiljø i 2020.

Kjedefest og premiering

I oktober stiller Bademiljø med egen stand på VVS-dagene.
- Det er litt tidlig i si noe om hva det er vi kommer med. Her er det en del som skal på plass, blant annet i forhold til våre leverandører. Det er en fagmesse og ikke en forbrukermesse, og da må vi tilpasse konseptet etter det. Men det kommer til å bli veldig bra, lover Berg. ­

- Hvis du er en rørlegger som innimellom bygger bad så tror jeg det kan være en god idé å besøke vår stand på messen i uke 42, smiler Berg.

I tillegg setter de opp et eget arrangement for kjedens rørleggere.
- Vi er fortsatt tidlig i planleggingen, men vi vil fokusere på stolthet og kompetanseheving. I tillegg skal vi arrangere tidenes Oktoberfest. Og så skal vi premiere 50 av våre beste rørleggere som blir busset til Rudskogen Motorsenter hvor de skal kjøre Porsche, forteller Berg.

En del av markedsføringen

VVS-dagene 2020 har inngått et samarbeid Bademiljø om besøksmarkedsføringen av årets messe. Samarbeidet innebærer at kjeden vil bli svært synlig i tiden frem til messestart, gjennom aktiviteter på sosiale medier og roadshow. Berg ser frem til samarbeidet.

- Vi prøver å sette standarden i bransjen. Det er ingen hemmelighet at vi har ambisjoner og det er bare hyggelig å vise frem hva vi driver med. Det er med å skape stolthet blant våre medlemmer, sier han.

Salgssjef for VVS-dagene 2020, Henrik Sakshaug er stolt over å kunne presentere Bademiljø som utstiller på årets messe.
- Det at landets største rørleggerkjede legger så mye ressurser i sin deltakelse, både med egen stand og et stort arrangement for kjedens rørleggere, er noe vi selvsagt er stolte av. Og vi gleder oss til samarbeidet om besøksmarkedsføringen. For NemiTek som arrangør er dette en stor dag og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Sakshaug.

VVS-dagene 2020 arrangeres 14.-16. oktober 2020 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Arrangør NemiTek melder om stor interesse og godt salg av standplasser til årets messe.

Powered by Labrador CMS