Regjeringskvartalet.
Regjeringskvartalet.

PRESSEMELDING

Assemblin sikret storkontrakt

Leverer det rørtekniske anlegget i kjelleren under regjeringskvartalet.

Published Last updated

Assemblin prosjekt Oslo har signert avtale med Veidekke om prosjektering og levering av det rørtekniske anlegget i kjelleren under det nye regjeringskvartalet.

Assemblin inngikk i mars 2020 en samspillsavtale med hovedentreprenør Veidekke om kjelleren under regjeringskvartalet (fase 1) og har brukt denne perioden på å videreutvikle prosjektet i samarbeid med Veidekke og byggherre Statsbygg.

Assemblin har i løpet av samspillsfasen blitt godt kjent med leveransen og er nå klar til å igangsette oppdraget (fase 2).

Industrirør

Kontrakten er en total underentreprise med samspill. Oppdraget omfatter både varme- og sanitærtekniske løsninger og innebærer mye bruk av industrirørsystemer, der Assemblin henter inn spisskompetanse fra sin industriserviceavdeling i Sarpsborg. Prosjektet er planlagt fullført vinteren 2025.

Høye krav til kvalitet

- Prosjektet stiller høye krav til kvalitet, sikkerhet, HMS og bærekraft. Dette er også viktige fokusområder for Assemblin, og vi føler at kompetansen og erfaringen vår i sterk grad bidrar til å sette kvaliteten og standarden for leveransen, sier avdelingssjef Snorre Barking i Assemblin prosjekt Oslo i en pressemelding.

- Med en prosjektperiode som strekker seg fram mot 2026, er det også et svært viktig oppdrag for oss med tanke på både forutsigbarhet, arbeidsplasser og økonomi i årene framover. Vi gleder oss til å komme i gang med nok et signaturbygg for Oslo, sier Barking.

Powered by Labrador CMS