BADEMILJØ: Fornøyde rørleggere hos Asbjørn Nordsveen feiret de gode resultatene i Las Vegas. Foto: Privat.
BADEMILJØ: Fornøyde rørleggere hos Asbjørn Nordsveen feiret de gode resultatene i Las Vegas. Foto: Privat.

Feiret ny Bademiljø-butikk i Las Vegas

– Det er ikke siste gangen vi gjør noe sånt, sier daglig leder Lars Arne Kvarberg.

Published

32 rørleggere hos Asbjørn Nordsveen fikk Las Vegas-tur fordi firmaet går så bra. Noen dager senere åpnet de ny Bademiljø-butikk på Fåvang.De satset på å doble omsetningen innen 2020 og å ha et driftsresultat på ti prosent. Men Asbjørn Nordsveen AS klarte målet to år før tiden.

Involverer ansatte

Daglig leder Lars Arne Kvarberg sliter litt med å forklare akkurat hvorfor det går så bra med rørleggerbedriften i Brumunddal:– Vi må jo ha gjort noe riktig, men jeg har ikke noe konkret å si om hvordan vi greide det. Vi har jobbet målrettet, sier han.Det han er opptatt av, er å ha med seg kollegene:– Hvis du setter deg langsiktige mål og involverer alle ansatte, tror jeg at alle føler et eierskap til det og tar tak sammen. Alle har hele tiden visst hvordan vi har ligget an i forhold til planen, sier Kvarberg.

Route 66

2013-omsetningen i firmaet lå rett under 33 millioner kroner. Siden den skulle dobles, var det naturlig å døpe strategien «Route 66». Da prestasjonen skulle feires, bestemte ledelsen seg for å se i retning av den virkelige Route 66. Det endte med 31 mann på tur til Las Vegas.Der var de på show med illusjonisten David Copperfield, de fløy i helikopter over Grand Canyon, og det ble tid både til mat og drikke sammen og til å oppleve byen hver for seg.

– Verdt hver krone

– Det er en vanvittig by. Dette har vært en artig erfaring å ta med seg, sier Lars Arne Kvarberg.– Det er ikke siste gangen vi gjør noe sånt. Det er verdt hver en krone. Det er ikke dyrt å investere i folkene sine. Det du får igjen i andre enden, kan ikke måles i rene penger.

Til Gudbrandsdalen

Staben hos Asbjørn Nordsveen hvilte slett ikke på laurbærene da de kom hjem igjen, heller. Tirsdag var første dag på jobb – fredag åpnet de ny butikk på Fåvang. Den er firmaets tredje.Fra før har Nordsveen butikk i Ringsakers to byer Brumunddal og Moelv – nå har de altså utvidet til Gudbrandsdalen.– Det er kjempespennende å få ny butikk midt i Fåvang sentrum, sier Lars Arne Kvarberg.I tillegg til den nye Bademiljø-butikken har Asbjørn Nordsveen foreløpig ansatt tre rørleggere på Fåvang.

Powered by Labrador CMS