Nord-Norske VVS-dager flyttes til 2021

NemiTek melder i dag at det planlagte arrangementet i Svolvær 23.-24. april flyttes til 15.-17. april 2021.

Published Last updated

NemiTek melder i dag at det planlagte arrangementet i Svolvær 23-24. april flyttes til 15.-17. april 2021.

- Det er selvsagt kjedelig med tanke på all innsatsen som er lagt ned rundt selve arrangementet, men det kommer i andre rekke nå. Vi lever i en utfordrende tid hvor perspektivene blir kortere. Da er det fint å ha noe å strekke seg mot. Derfor gleder vi oss over å kunne ønske alle velkommen til Nord-Norske VVS-dager i april 2021. Vi har en avtale med hotellet som gjør at vi kan flytte tidspunkt for arrangementet kostnadsfritt, forteller daglig leder i NemiTek Thor-Jostein Egeland.

Generalforsamling som planlagt

NemiTeks generalforsamling som skulle vært avholdt under arrangementet i Svolvær, gjennomføres til samme tidspunkt – 24.april kl. 12.00, men nå som en forenklet generalforsamling elektronisk på web. Dette i tråd med de anbefalinger som myndighetene har gitt.

Avlysninger ut april, men vokser på nett

- Alt av fysiske arrangement lokalt og sentralt i foreningen ar avlyst ut april. Samtidig opplever vi en enorm trafikkvekst på nett i disse dager der mange også benytter seg av våre foredrag i VVSTV og vårt Kompetansebibliotek. Her jobber vi også med nye ting som slippes i dagene fremover, sier Egeland

- Planleggingen går også for fullt videre på alt annet vi har resten av året. Når pandemien endelig er over, kommer vi til å ha behov for mange fysiske møteplasser og skjermene kan få en pause. Da skal vi ut på kurs, medlemsmøter, konferanser og messe og endelige igjen få se hverandres ansikter igjen.