SLÅR AN: Mange har oppdaget den selvlagede løsningen til Asbjørn Rugnes hos Vegårshei Rørleggerservice.

VARME

Slisse-suksess

Helt uten markedsføring selger oppfinnelsen til Asbjørn Rugnes svært godt. Flere titalls kolleger har allerede begynt å slisse ut spor i EPS-et for å legge vann og varme frostsikkert.

Published Last updated

Rørleggermesteren fra Vegårshei fikk mange medieoppslag da han demonstrerte sin egen, helt nye løsning for å legge rør og gulvvarme raskt og frostfritt. Siden har han ikke markedsført den i det hele tatt.

Mange kjøper varmekniv

Likevel har mange titalls rørleggere allerede kjøpt inn varmekniv og tatt i bruk løsningen der de slisser ned rørene i EPS-laget.

JOBBER DU MED VARME? BLI MED PÅ VARMEKONFERANSEN!

– Spesielt i Hallingdal har det gått veldig bra. Så er det da også kaldere og hardere berg der, sier Rugnes.

Han er også intervjuet for en fagskoleoppgave om rør i rør.

Race Slice

Løsningen hans begynte med lavere ringmurer og det at han ser på det som uansvarlig å legge rør-i-rør i pukken. Derfor bruker han en varmekniv til å slisse ut spor i EPS-laget. Nå selger Armaturjonsson verktøyet til metoden, som har fått navnet Rugnes Race Slice.

– Skulle jeg solgt det selv, hadde det ikke blitt så bra. De har et merkenavn – jeg har ikke de salgsverktøyene som de har. Jeg fikk ikke tak i verktøyet på egen hånd, men gjennom Armaturjonsson gikk det greiere. Leverandøren var interessert i volum, konstaterer Asbjørn Rugnes.

Nå har han kjøpt skjærebord og henger, og han har prøvd seg frem med å slisse ned sluk og med å bruke XPS.

– Det er ikke musene så glad i. Jeg er nøye med å bruke musebørster, forteller han.

Powered by Labrador CMS