Pr. 1 februar 2020 styrker GROHE sin posisjon i Norge med ansettelsen av en ny Country Manager, Anne Dahl Øiseth.
Pr. 1 februar 2020 styrker GROHE sin posisjon i Norge med ansettelsen av en ny Country Manager, Anne Dahl Øiseth.

GROHE henter inn erfaren leder

Pr. 1 februar 2020 styrker GROHE sin posisjon i Norge med ansettelsen av en ny Country Manager, Anne Dahl Øiseth. Anne inngår dermed i selskapets nordiske ledelse sammen med nordisk sjef, Peter Juul og de øvrige landssjefene.

Published Last updated

Som Country Manager vil Anne Dahl Øiseth ha ansvaret for GROHEs salg og markedsføring i Norge samt være ansvarlig for det norske teamet.

Anne Dahl Øiseth er 57 år gammel og har inngående kjennskap til bransjen da hun har mer enn 10 års erfaring fra salgs- og markedsdirektørstillinger i Onninen og GK-konsernet. Med sin erfaring fra grossistverdenen vil Anne være med på å styrke GROHE sin posisjon her og samtidig utvide relasjonen til rørleggerkjedene. Anne har en teknisk bakgrunn og har jobbet med tekniske produkter igjennom store deler av karrieren.

- GROHE Norge er midt i en veldig spennende utviklingsfase og vi styrker nå det nordiske teamet med Anne. Hun er en sterk profil, som i tillegg til sin betydelige ledelses- og forretningsmessige kompetanse også har mye kunnskap om bransjen fra sine tidligere posisjoner. Jeg er derfor utrolig glad både på mine egne og GROHEs vegne over at Anne har sagt ja til å gå inn i rollen som Country Manager, og jeg ser frem til at vi sammen skal ta GROHE Norge videre til neste nivå, sier den nordiske sjefen Peter Juul.

- Jeg opplever GROHE som et meget spennende selskap med mange muligheter i det norske markedet, og jeg ser frem til å ta fatt på nye og utfordrende arbeidsoppgaver i GROHE, kommenterer Øiseth.

Powered by Labrador CMS