vvs-dagene-stands-lars-opstad

VVS-dagene

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk. Det er den største arenaen for leverandører, produsenter og fagfolk innenfor varme, ventilasjon og sanitær og samler ca 11.000 bransjefolk fra hele landet. Her presenteres det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon. 

Messen arrangeres annethvert år og går av stabelen neste gang i oktober 2020 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening er arrangør av VVS-dagene. I samarbeid med sentrale organisasjoner er messen en unik markedsplass for utstillere og besøkende. Det arrangeres også en rekke interessante og aktuelle fagseminar. 

VVS-dagene ble arrangert første gang i 1982 i Inforama i Sandvika utenfor Oslo. Den var da Norges eneste messe innen VVS-teknikk. I løpet av tiden frem til i dag, har VVS-dagene vokst til å bli Norges største messe innenfor VVS. Den har også utviklet seg til å bli en internasjonal møteplass med utstillere fra Sverige, Danmark, Finland og Europa for øvrig.