PRESSEMELDING

• Ventiståls skjulte hemmelighet?

Norges største handelshus innen utvendig tak og fasade, ventilasjon, kjøling, isolasjon, varme og aircondition satser nå høyere innen en kategori som mange kanskje ikke kjenner til.

Published

At Ventistål også er et komplett grossistledd innen teknisk isolasjon viser seg å være, for mange ukjent.

- Vi har en jobb å gjøre her og nå er tiden inne. Vi satser høyt og har allerede god vekst i markedet, sier salg- og markedssjef Thomas Aaslund. Det er nesten så vi foreløpig er en skjult hemmelighet.

Med hele 16 avdelinger i Norge har Ventistål en unik tilgjengelighet som gir kundene kortreiste varer hvor det er stort fokus på en optimal vareflyt.

Fagfolk som en ressurs

Ventistål har fått sterke relasjoner til mange store leverandører, og ikke minst har man dannet et solid team som bringer kunnskap og kompetanse ut til kundene. Teknisk Isolasjon er et fag med detaljerte spesifikasjoner og tekniske forskrifter. Å få en god veiledning fra fagfolk er derfor avgjørende.

Ventiståls produkter er inne i HVAC og VVS segmentene allerede og posisjoneres stadig bedre innen olje og gass, industri og marine. Målet fremover er å treffe både små og store isolasjons- entreprenører.

Nøkkelen til suksess er bred kunnskap og et godt samarbeid med de beste leverandørene. Ventistål følger med på hva som skjer innen utvikling av nye produkter og løsninger. Blant annet skal vi ut på veien med vårt Ventistål Kompetanse hvor blant annet Teknisk Isolasjon vil stå på agendaen.

Powered by Labrador CMS