Pressemelding

Varig styrker teamet med ny CFO

Tobias Junge (43) blir ny CFO i Varig. Han tiltrådte stillingen tirsdag, 17. august.

Published

Tobias er utdannet siviløkonom fra Universität zu Köln, Tyskland og McGill University, Montreal, Canada. Han har bred internasjonal erfaring innen finans, forretningsutvikling og kapitalmarkeder samt omfattende bakgrunn fra eiendomsbransjen.

Tobias har hatt ulike lederstillinger innenfor finans og går til Varig fra stillingen som «Executive Vice President Corporate Finance & Capital Markets» i børsnoterte MPC Container Ships ASA.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Varig og være med på å videreutvikle denne spennende kombinasjonen av bærekraft og eiendom. Vårt overordnede mål er å gjøre vår verden, våre kunder og våre aksjonærer fornøyde og glade. Jeg går inn i dette med sterk tro og entusiasme, og ser frem til å skape et solid grunnlag for videre vekst sammen med mine dyktige kollegaer, sier Tobias i en pressemelding.

Varig skal inn i en spennende vekstperiode og er nå godt rigget for både å vokse som selskap og for å nå nye internasjonale markeder.

- Tobias styrker oss med unik kompetanse, både innenfor funding og finans, men ikke minst med sitt solide eiendomsnettverk i Skandinavia og Europa, sier CEO Renate Andersen Straume.

Timingen er god.

- Det å få hans kompetanse på plass nå er sentralt for å sikre at taksonomiløsningene vi utarbeider er rettet mot de bærekraftsansvarliges behov, legger Renate til.

Powered by Labrador CMS