KONFERANSE

Ser frem til kundebesøk

- Det er sårt etterlengtet å få møte nye og kjente igjen, sier Sebastian Gabrielsen i Armaturjonsson. De kommer med flere spennende produkter til Varmeteknisk konferanse i november.

En drøy måned før Varmeteknisk konferanse åpner dørene, strømmer påmeldingene inn. Det er gode nyheter for Armaturjonsson som er ett av selskapene som stiller med egen stand på konferansen. De gleder seg veldig til å møte kunder igjen.

- Det er sårt etterlengtet å få møte nye og kjente igjen. Det er noe helt annerledes enn bare å kommunisere over telefon og teams. Alle sanser og inntrykk blir forsterket ved at man står ansikt til ansikt med den man snakker med. Det skaper en helt annen dynamikk i samtalene og det at folk får et ansikt på hverandre er helt avgjørende for relasjonsbygging. Samtidig er det viktig å tenke på at ikke alle er like åpne for nærkontakt enda, så det er viktig å respektere dette, sier Sebastian Gabrielsen, produkssjef vannhygiene/termiske systemer i Armaturjonsson.

På standen har de blant annet med seg den nye Spirovent Superior S250, som er en kompakt støysvak vakuumavgasser for varmeanlegg med driftstrykk under 2,5 bar.

- Med denne kompletterer vi vårt utvalg av vakuumavgassere, og kan levere til anlegg i alle størrelser. Ellers kommer vi med vårt system kalt Hycleen automation system. Et system for automatisk innregulering av varmtvann sirkulasjon og dokumentasjon av temperaturer i anlegget.

Vil du delta som utstiller på konferansen? Klikk her

17.-19. november arrangerer NemiTek Varmeteknisk konferanse arrangeres 17.-19. november om bord på Color Fantasy (Oslo-Kiel)

Klikk her for å lese mer om konferansen

Powered by Labrador CMS