PRESSEMELDING

Ringside kjøper VVS Expo

Ringside Rørleggerbedrift AS kjøper 100% av selskapet VVS Expo AS.

Published

Formålet med oppkjøpet er være en mer attraktiv arbeidsplass for eksisterende og nye medarbeidere, samt skape en utviklingsarena hvor veien fra lærling, rørlegger, butikkmedarbeider osv- frem til prosjektleder, bas, salgsleder, proffkunde ansvarlig mm, synliggjøres som en reell mulighet.

- Vi ønsker å videreutvikle VVS Expo som storbutikk konsept samtidig som vi spisser Ringside inn imot B2B og privatmarkedet som en total VVS entreprenør. Ringside driver i dag innen varme- kjøling, sprinkel, våtrom, service og automasjons markedet og vil med fusjonen ha 40 ansatte med en omsetning på ca 80 mill. VVS Expo på Alnabru vil være storstuen, mens vi opprettholder tilhørigheten til St. Hanshaugen med dagens butikk og kontorlokaler i Geitmyrsveien, skriver Ringside Rørleggerbedrift i en pressemelding mandag.

Selskapets satsningsområde vil med storbutikken være å bli den foretrukne samarbeidspartner for privatmarkedet, samt hytte og husrørleggerne som forstår at mer- og oppsalg gjøres i butikk med åpningstider som passer kundene. VVS-avdelingen skal fortsette utviklingen og ekspandere inn imot B2B, større prosjekter, service, våtromsmoderniseringer og sentral driftskontroll av alle typer energianlegg.

Powered by Labrador CMS