Pressemelding

Rejlers løfter digital innovasjon

Anders Jensen Jåma går inn i ny rolle som leder for digital utvikling og innovasjon i Rejlers Norge.

Published

– Vi kan ikke lenger jobbe i siloer, med egen avdeling for digitale løsninger på siden. Alt henger sammen med alt, og digital innovasjon berører alle avdelinger og alt vi driver med, sier Jåma, som vil jobbe med digital utvikling både internt og for kundene.

Smarte løsninger i smarte bygg

Som rådgivere er Rejlers ivrige etter å kobles på tidlig i prosessen ved utvikling av smarte bygg, for å sikre best mulige løsninger for eierne og eventuelle leietakere.

– Samtidig er jeg opptatt av at bransjen selv må være villige til å ta risiko for å sikre innovasjon i fremtidens grønne bygg, sier den digitale innovasjonssjefen.

Internt har Jåma fått kallenavnet Smarte-Anders. Det fikk han fordi han til nå har ledet avdelingen som rådgir entreprenører og gårdeiere om smarte løsninger i smarte bygg, men også av andre grunner.

– Anders er vår digitale vaktmester. Han har lenge jobbet med å utvikle innovative løsninger, spesielt innenfor smarte bygg. Nå ønsker vi å overføre denne kompetansen til våre andre forretningsområder, infrastruktur, industri og energi. Det er på høy tid at vi løfter digital innovasjon opp på ledernivå, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers.

Selskap med mange muligheter Jåma er utdannet elektroingeniør. Han har jobbet i Rejlers siden 2012, først som rådgiver og prosjektleder, siden som avdelingsleder.

Powered by Labrador CMS