Oslo

NemiTek Afterwork: Tegneren & Montøren: Hva er typiske feil, og hvordan unngås det?

Møt bransjekollegaer med sosialt og faglig påfyll!

Praktisk informasjon:

  • ADRESSE: Kulturhuset. Youngs gate 6, 0181 Oslo
  • STARTER: 12/01/23 kl. 17.00
  • SLUTTER: 12/01/23 kl. 20.00
  • PRIS MEDLEM/STUDENT: 0,-
  • PRIS ØVRIGE: 0,-

Konferansier:

Jonathan Lundblad er kompetansenettverksleder VVS hos
Multiconsult. Jonathan er også styreleder i NemiTek Oslo.

NemiTek Oslo fortsetter med sitt ferske konsept, og ønsker alle medlemmer velkommen til afterwork-arrangementet torsdag den 12. januar 2023.

Vi starter året med å nyte godt selskap og spennende faglig innhold midt i byen. Vi samles på Kulturhuset etter arbeidstid og nyter noe godt i glasset med lavterskel faglig underholdning.

På scenen vil det være engasjerte bransjefolk som vil snakke om typiske tegnefeil og monteringsfeil i ventilasjonsfaget. Dette blir gjennomført med en engasjerende paneldebatt hvor bidragsytere med lang fartstid i bransjen deler sine erfaringer, dette for at nettopp DU skal lære hvordan man leverer kvalitet, både på tegnebrettet og under himlingen.

På Kulturhuset kan man enkelt bestille drikkevarer og fantastisk bra pizzaer, du finner arrangementet opp trappen når du ankommer Kulturhuset ved Youngstorget.

Det er kun begrenset antall plasser, vi anbefaler å melde deg på så snart som mulig!

Er du ikke medlem? Vi ønsker flest mulig velkomne, men NemiTek-medlemmer vil alltid komme først i køen. Vi anbefaler å melde deg inn for å ikke stå på venteliste. Du kan melde deg inn [her].

Vi gleder oss!

Foredra
gsholdere:

Powered by Labrador CMS