NEMITEK

NEMITEK – Nytt nettsted for energi- og miljøteknikk

NEMITEK er nettstedet for alle som brenner for å skape gode løsninger for energi og miljø. På tvers av profesjoner og i hele verdikjeden. Her finner du enkel tilgang til fagtrender -og føringer, aktualiteter og nyheter.

På NEMITEK finner du annonsørinnhold med relevante saker for bransjen. Her har bedrifter mulighet til å presentere betalt redaksjonelt innhold i form av tekst og levende bilder. Dette for å bygge kunnskap, kjennskap og preferanse mot nye og eksisterende kundegrupper gjennom å bli en premissleverandør innenfor området.

Vi publiserer innholdet på NEMITEK og har spesialister som distribuerer til riktige målgrupper.

Fakta

  • Drives av Norsk VVS energi- og miljøteknisk forening.
  • NEMITEK er en forkortelse for Norsk VVS energi- og miljøteknisk forening.
  • Formål om å øke faglig fokus i bransjen.
  • Visjon om å være den fremste nyhetsportalen til VVS-bransjen.
  • Totalt nettsted for foreningen, nyheter, arrangementer, fagblader

NEMITEK har både innholdsprodusenter, videoprodusenter og spesialister på sosiale medier og søkemotoroptimalisering som bidrar til godt og riktig innhold til de målgruppene man ønsker å nå.

NEMITEK drives av Norsk VVS energi- og miljøteknisk forening. Foreningen er landsdekkende og medlemmene våre er tilknyttet gjennom lokalgrupper i sin del av landet. Totalt har foreningen 15 lokallag og ca. 4000 personlige medlemmer. Vi dekker alle fagfelt og alle nivåer fra byggeier, drifter, entreprenør, rådgiver, leverandør, grossist, undervisning og studenter.

 

Vi skal øke det faglige fokuset i bransjen og blant medlemmene våre, og skape gode møteplasser for personer i ulike ledd av bransjen. Foreningen arrangerer medlemsmøter, kurs, seminarer og konferanser over hele landet. Oversikt for alle arrangementer finner du på NEMITEK.

logo nemitek