Foreningen

Nemitek er en interesseorganisasjon for alle som jobber med ventilasjon, inneklima, energi, miljø, automasjon, sanitær, varmeløsninger og drift i bygg. Foreningen er landsdekkende, og medlemmene våre er tilknyttet gjennom lokallag i sin del av landet. Totalt har Foreningen 15 lokallag, og ca. 4000 personlige medlemmer

Vi skal skape både faglige og sosiale møteplasser for ulike ledd av bransjen og arrangerer alt fra medlemsmøter, kurs, seminarer og konferanser over hele landet. Foreningen står blant annet for både VVS-dagene og Driftskonferansen, samt fotballturneringer, hytteturer, kokkekurs og andre hyggelige arenaer.

Her finner du vedtektene til VVS-foreningen

HVA FÅR DU SOM MEDLEM?

• Rabatt på kurs, konferanser, seminarer og sosiale arrangementer
  • Gratis adgang til medlemsmøter, også digitalt
  • Abonnement på medlemsbladet Norsk VVS (11 utgaver årlig)
  • Faglig oppdatering
  • Muligheten til å bygge et faglig og sosialt nettverk
  • Kontakt med internasjonale fagmiljøer​

Historien

Foreningen ble stiftet 3. mars 1924 av Ole Andreas Møglestue, Vi har som målsetting å bedre miljø gjennom miljøvennlig bruk av ressurser og energieffektivisering av Norsk VVS og byggdrift. Foreningen ledes av et hovedstyre, som velges under foreningens årlige generalforsamling.

Medlemsblader

Foreningen eier også forlaget og nettsiden Nemitek.no, som gir ut medlemsbladene Norsk VVS, Byggdrifteren og Rørfag.