Pressemelding

Norconsult lanserer egen realityserie

Denne høsten kan du få et unikt innblikk i livene til ni medarbeidere i Norconsult gjennom selskapets nye realitykonsept: Rådgiverne.

Published

Hvert år rekrutterer Norconsult flere hundre nye medarbeidere. Av disse er mellom 100 og 150 nyutdannede studenter som skal ut i sin første jobb.

Selv om rådgiverbransjen og mange av rådgiverselskapene er godt kjent blant studentene, går mange av de samme spørsmålene igjen på karrieredager, bedriftspresentasjoner eller i forbindelse med stillingsutlysninger: «Hvordan ser en arbeidshverdag i Norconsult ut?» «Hvilke prosjekter og oppgaver jobber dere med?» Og: «Hvilke utviklingsmuligheter finnes hos dere?».

Få innblikk i en rådgivers hverdag

Gjennom Rådgiverne og høstens rekrutteringskampanje, ønsker Norconsult å besvare disse spørsmålene på en litt annerledes måte. Målet er å gi studenter, og andre som er interessert i en karriere innen rådgiverbransjen, et spennende og åpent innblikk i ni rådgiveres hverdag.

– Rådgiverne gir oss en unik mulighet til å åpne litt mer opp og vise hvordan Norconsult er på innsiden, og hvem de forskjellige menneskene som jobber her er. Vi har tidligere fått tilbakemeldinger fra studenter om at flere ikke vet hva en rådgiver faktisk gjør, og hvilke arbeidsoppgaver de kan forvente seg når de er ferdig med studiene. Dette vil vi gjerne vise gjennom Rådgiverne, slik at studenter og andre som vurderer en karriere i Norconsult kan bli kjent med både arbeidsmiljøet, oppgaver og hverdagen hos oss, sier Janicke P. Garmann, konserndirektør for bærekraft og stab.

Viser stor bredde

Stjernene i serien er ni medarbeidere som alle har ulik faglig bakgrunn, alder, ansiennitet, stilling og arbeidssted.

– Det var viktig for oss å finne medarbeidere som alle representerer litt av den enorme bredden og kompetansen vi har i Norconsult, nettopp for å illustrere overfor mulige nye kollegaer at det hos oss er rom for mange ulike mennesker og faglige bakgrunner, sier konsernsjef Egil Hogna.

De ni som er med i høstens Rådgiverne er:

  • Even Bakken – landskapsarkitekt og gruppeleder. Jobber på Telegrafen i Oslo.
  • Oscar Jacobsen – nyansatt på vei/elektro ved hovedkontoret i Sandvika.
  • Jo Sigurd Vold – kontorleder i Molde og Kristiansund.
  • Dina S. H. Eggum – rådgiver på jernbaneteknikk ved hovedkontoret i Sandvika.
  • Kristine Størmer Lied – rådgiver innen vann og avløp. Jobber i Os i Østerdalen.
  • Ali Yasar Øzbal – rådgiver på industri innen bygg og anlegg ved hovedkontoret i Sandvika.
  • Daniel Ommedal – rådgiver innen energi. Jobber i Kristiansund.
  • Marie Broo – senior oppdragsleder innen bruer ved hovedkontoret i Sandvika.
  • Andreas B. Aarnseth – systemutvikler på Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) i Trondheim.

– Vi håper serien vil bidra til at flere studenter over hele landet får øynene opp for en karriere i rådgiverbransjen, avslutter Hogna.

Rådgiverne har premiere onsdag 29. september, og nye episoder slippers ukentlig på www.norconsult.no/radgiverne.

Powered by Labrador CMS