Pressemelding

Nina Solli er ansatt som ny administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening.
Nina Solli er ansatt som ny administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening.

Nina Solli blir ny BNL-direktør

Kommer fra rollen som regiondirektør i NHO Viken Oslo.

Published

– Vi er veldig glade for å få med Nina Solli på laget i BNL. Med Solli får BNL en solid leder med verdifull kommunikasjons- og organisasjonserfaring, samt strategisk og operativ kunnskap innenfor helt sentrale områder for vår næring som klima, miljø, samferdsel og kompetanse, sier Haakon Tronrud, styreleder i BNL i en pressemelding.

– I tillegg har hun hatt mye medlemskontakt med våre bedrifter og kjenner godt til deres hverdag og behov, noe som er en stor fordel, legger han til.

– Jeg er takknemlig for tilliten og glad for at jeg får denne muligheten. Byggenæringen er en spennende næring og helt avgjørende for at vi skal lykkes i det grønne skiftet. Hele næringslivet er i omstilling. Vi må få ned klimautslippene, vi må tette kompetansegapet, øke innovasjonstakten, og vi må jobbe for å inkludere flere som står utenfor arbeidslivet. Her ligger det mange spennende muligheter som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Solli.

Nina Solli har jobbet i kommunikasjonsbransjen, og har bred erfaring fra ulike roller i NHO i mer enn 20 år. Hun har hatt ansvar for flere store NHO-prosjekter, og de siste 10 årene har hun vært regiondirektør for NHOs største region, Oslo og Akershus som for tre år siden ble til NHO Viken Oslo, hvor også Østfold og Buskerud ble en del av regionen.

Solli er utdannet sivilmarkedsfører, i tillegg har hun tatt Master of Management-program i kommunikasjon, organisasjonspsykologi og ledelse. Hun tiltrer stillingen 29. november 2021

Powered by Labrador CMS