PRAKTISK PROPTECH MED TOMMY OG MARTIN:

Live fra Proptech Summit

Duoen i den populære proptech-podcasten er tilbake med en ny sesong.

Tommy Hagenes deltok på Proptech Norway sitt Proptech Summit med 2400 mennesker. Der møtte han blant andre en gammel kjenning.

Praktisk Proptech kan du følge eller laste ned her:
Apple: https://podcasts.apple.com/no/podcast/praktisk-proptech/id1551484670
Spotify: https://open.spotify.com/show/0sHEtxnsEZkEvB69VQtk5H
Podtail: https://podtail.com/no/podcast/praktisk-proptech/

Praktisk Proptech

Martin McGloin og Tommy Hagenes er lidenskapelig opptatt av å avmystifisere eiendomsteknologi og senke barrierer for å komme i gang med å utnytte IoT, sensorteknologi og de nye digitale verktøyene, samt måtene å utforske data om bygningene våre. Det er gjennom å samle inn mer data om bygningene våre, og presentere handlingsbar innsikt på en forståelig måte som vi gjør at vi kan oppfylle en visjon om mer bærekraftige og sunnere bygninger.

Vi tror de fleste som administrerer og driver kommersielle bygninger synes den teknologiske samtalen er for komplisert og forvirrende, og ser ofte ikke hvordan "gammel" teknologi kan brukes på nye måter for å skape verdi og muligheter (dvs. QR-koder og 3D-modeller). Vi vil avmystifisere fancy forkortelser og teknisk prat.

Ønsket med podcasten er å hjelpe mennesker med sterk profesjonell tilknytning til eiendommer og bygninger som vet at de må gjøre mer med teknologi, men er forvirret, usikker og søker å lære det siste innen eiendomsteknologi i Norge og i verden.

Powered by Labrador CMS