Nye-daglige-leder-Stig-Solberg-Dantherm
Stig Solberg, ny Daglig leder i Dantherm.

Lederskifte i Dantherm AS

Stig Solberg startet 1. august som ny daglig leder i Dantherm AS. Solberg har lang fartstid fra leverandørbedrifter til bygg- og anleggsbransjen i Norge og Europa.  

Dantherm AS har 25 ansatte og har med sin 50 års feiring i år, blitt størst i Norge innen avfukting og omfatter i tillegg ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn.

Dantherm AS har i mange år hatt en solid økonomi og solid vekst, og er en viktig del av Dantherm Group (Danmark). Dantherm Group har hovedkontor i Danmark og fabrikker og salgsselskap i mange land.

 – Vi er glade for å ha fått Stig med på laget. Med sin solide og varierte bakgrunn er han rett mann til å videreføre Dantherms arbeid og de ambisjoner vi har for Norge, sier Styreformann Søren Østergaard Hansen. 

Gleder seg

– Jeg gleder meg til å lede videre en virksomhet med et godt renomme på kvalitet og service. Det ligger mye opparbeidet kompetanse i virksomheten og vi har ambisjoner om fortsatt å være en ledende bidragsyter til godt inneklima i Norge» sier Stig Solberg.

Stig Solberg tar over jobben etter Vidar Rui som har valgt å gå over i pensjonistenes rekke etter mange år i bedriften.