Kjølemaskin-uten-utedel

Kjølemaskin uten utendørsenhet

Store utedeler hører ofte med for å få kjøling innendørs og kan være et irritasjonsmoment for mange. SGP Armatec kommer nå med et alternativ, Unico® Air og Unico® Smart. Ved å benytte deg av de nye kjølemaskinene vil du kunne nyte en behagelig innetemperatur hele sommeren, uten å måtte installere en kasse utenpå veggen. Hele installasjonen kan gjennomføres innen ifra, også i fjerde etasje.

Unico® Air, er kun 16 cm tykk og vant «GOOD DESIGN» prisen for sitt moderne design. Deres slankeste og mest stillegående modell, og en meget populær kjølemaskin i en rekke land i Europa. Det andre alternativet er Unico® Smart, en billigere, kraftigere og noe tykkere kjølemaskin.

Både Unico® Air og Unico® Smart kan monteres enkelt i to hull i veggen, med en diameter på 20 cm. Det vil så dekkes av to runde rister som enkelt kan males over i samme farge som fasaden på bygget. 

– Unico® er en solid, velprøvd og enkel løsning for å få til kjøling på en glovarm sommerdag, sier Reidar Evensen hos SGP Armatec AS.

Det kan være utfordrende å velge mellom de ulike typene kjølemaskinene på markedet. SGP Armatec vil hjelpe deg med valg av riktig maskin og system som tilfredsstiller dine behov.