GK-DK-nemitek800x600
Tore Eidissen, Steinar Holm og Henrik Sakshaug.

GK blir partner til Driftskonferansen

Den populære konferansen har fått ny samarbeidspartner.
– En styrke for oss, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.     

Driftskonferansen er Norges største konferanse for de som jobber med eiendomsforvaltning og byggdrift i privat og offentlig sektor. Konferansen arrangeres av Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Over 400 fagfolk deltok i fjor.

I år arrangeres den populære konferansen 18.- 20. september.

«Alltid» utsolgt

– Vi åpnet påmeldingen for 14 dager siden og har allerede solgt mange deltakerplasser. Konferansen har vært utsolgt de siste seks årene, så vi anbefaler alle interesserte om å være tidlig ute med påmeldingen, oppfordrer prosjektleder Henrik Sakshaug.

Nytt av året er at GK Norge går inn som samarbeidspartner til konferansen.

Viktig arena for GK 

– Driftskonferansen er blitt en viktig arena for GK hvor vi knytter viktige kontakter og deler erfaringer med bransjen og kunder. Derfor ønsker vi å bidra til at konferansen opprettholder sin status som en essensiell møteplass og fagfora for bransjen, forteller Steinar Holm, direktør marked og kommunikasjon i GK Norge.

Ideell partner

 – Med GK på laget styrker vi konferansen både faglig og profilmessig. GK har spesialkompetanse på de fagfeltene konferansen dekker og er slik sett en ideell partner for oss. I tillegg ønsker de å levere god kvalitet i tjenestene, det samme som oss. Vi gleder oss til å jobbe sammen med GK og videreutvikle konferansen, sier Sakshaug.

For mer informasjon om konferansen og link til påmelding, gå inn på driftskonferansen.com.