årsmøte-møterom

Rebusløp i Bergen

Våren er her og vi er i full gang med å planlegge årets VVS-event i Bergen – rebusløpet i regi av VVS-Foreningen Bergen gruppe. Dette pleier å være en stor suksess, og i år er intet unntak!

Ta med dine gode kollegaer og finn frem konkurranseinstinktet! Det hele starter den 10. mai kl. 17.00 utenfor Camfil sine lokaler i Damsgårdsveien 169. Etter en gøyal rebusrunde ender vi opp igjen på samme sted for mat, drikke og sosialt hygge. Senere på kvelden har vi bestilt buss som tar oss til et av byens utesteder. Middag og bevertning under rebusløpet er inkludert. Resten av kvelden kan en kjøpe drikke fra baren. Vær obs på at drikkeregningen faktureres deltakernes firma.

Arrangementet er fult, send mail til johanna@vvs-foreningen.no for venteliste.


Vilkår for påmelding: 

  • Typisk størrelse på laget er 4-10 personer
  • Laget ordner selv transport for selve rebusløpet
  • Maxitaxi er et alternativ for de som er mer enn 5 deltakere
  • Konkurransemessig vil det ikke være noe forskjell på hvor mange deltakere det er på laget
  • Enkeltpersoner kan melde seg på, så setter vi sammen et lag.

Ved spørsmål kontakt: Lars Skorpen Dahl, e-post: Lars.skorpen-Dahl@gk.no, mob: 40478607.

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- + mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- + mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50% av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100% ved avmelding mindre enn 24 timer før.