moderne-bygg

Medlemsmøte: Smart og bærekraftig bygg og by (frokostmøte)

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening, Bergens lokallag ønsker å invitere til medlemsmøte om å transformere ett eksisterende kontorbygg til et smart, bærekraftig co-working bygg.

I den anledning har vi med oss Tommy Hagenes og Roar Smelhus. Tommy Hagenes har startet opp rådgiverselskapet Energy Control som har fokus på smarte bygg, han er særlig lidenskapelig opptatt av eksisterende bygningsmasse og hvordan vi kan løfte disse opp på dagens nivå med tilgjengelig teknologi. Roar Smelhus kommer fra Hjellnes Consult, og startet i fjor partner- og nettverkselskapet 6CST, og han er svært opptatt av det grønne skiftet, grønn vekst, innovasjon og bærekraft. Han har også lang og allsidig erfaring som rådgiver.

På dette medlemsmøtet vil dere høre om bærekraftige bygg og CO-working som arbeidsform. Deretter vil foredragsholderene fortelle mer om å gjøre eksisterende «dumme» kontorbygg til smarte hus, som folk har lyst å jobbe i.

Vi møtes i Kokstadflaten 4, som skal gjøres om til et smart co-working bygg.
Vi har ved dette medlemsmøte gjort det mulig å komme på foredraget både frokost og ettermiddag, for å gi et tilbud til medlemmer som ikke har mulighet til å stille etter arbeidstid.

Påmelding

Agenda

 • 08:00 – 08:15
  Frokost og kaffe
 • 08:15 - 08:30
  Velkommen til Kokstadflaten 4
 • 08:30 - 09:00
  Bærekraftig bygg og by, co-working som konsept. Potensiale i rehabilitering spesielt.
  Foredragsholder: Tommy Hagenes
 • 09:00 - 09:30
  Smarte bygg på rehab, hvor starter man i virkeligheten?
  Foredragsholder: Roar Smelhus

Påmelding