Medlemsmøte med befaring på Mjøstårnet

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening, Gruppe Hedmark/Oppland inviterer til medlemsmøte om det spektakulære trehuset: Mjøstårnet. 

Det 85,4 meter høye Mjøstårnet, som huser hotell, en restaurant, leiligheter og kontorer, står nå ferdig og vi kjører derfor medlemsmøte med befaring på bygget.

Det blir først en gjennomgang med hvordan anleggene er prosjektert og vil fungere, deretter en omvisning på bygget, i blant annet de tekniske rommene. Vi avslutter omvisningen med middag på hotellet.

Med oss har vi Øyvind Strand fra GK Rør og Marin Lunke fra HENT, som vil blant annet snakke om byggeprosjektet , badeanlegget, tekniske rom osv.

Kl. 19.30 vil det bli servering av «Wood Burger» i restauranten på hotellet.

Vel møtt!

Påmelding

Agenda

 • 18.00-18.15
  Innledning om byggeprosjektet fra prosjektutvikler og totalentreprenør
  Foredragsholder: Martin Lunke fra HENT
 • 18.15-18.30
  Informasjon om de VVS-tekniske anlegg ved Mjøstårnet inkl. svømmehall
  Foredragsholder: Øyvind Strand fra GK Rør
 • 18.30-19.30
  Befaring i tekniske rom og toppen av bygget
 • 19.30
  Avslutning med eventuelle spørsmål, før turen går videre til restauranten

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- +mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- +mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50 % av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100 %ved avmelding mindre enn 24 timer før.