Medlemsmøte med befaring hos Atea

Norsk Energi- og Miljøteknisk forening, Rogaland gruppe har gleden av å invitere til medlemsmøte med befaring hos Atea 2. oktober. 

Atea har «verdens smarteste bygg». Sensorer har til enhver tid kontroll på hvem som er hvor og teller hvor mange som oppholder seg i bygget. Alle funksjoner er trådløse, og de 3D-printede lampene styres fra mobilen og er programmert til å følge dagslyset. Ventilasjonen kommer ikke fra rør, men fra gulvet og fire energibrønner 250 meter ned i jorden.

På befaringen får vi høre mer om varmeanlegget, kjøleanlegget, ventilasjonsanlegget og ta en titt i teknisk rom. Vi får også høre om sensorteknikk og vite hvordan Atea har tatt i bruk ny teknologi for å «styre» bygget.

Velkommen!

PÅMELDING


Agenda

  • 15.00
    Oppmøte, registrering og en matbit (rundstykke og kaffe)
  • 15.30-17.00
    Befaring/omvisning på bygget

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- +mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- +mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50 % av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100 %ved avmelding mindre enn 24 timer før.