Jentelunsj med befaring på Herbarium

Norsk Energi- og Miljøteknisk forening, Rogaland gruppe har gleden av å invitere til hyggelig jentelunsj, etterfulgt av befaring på Herbarium. 

På Straensenteret bygger Øgreid Eiendom byens mest attraktive kontorsenter på ca. 8.000 kvm. Prosjektet heter Herbarium og er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass. Lokalene vil ha en høy kvalitet, og være særlig arealeffektive. Det blir etablert kantineløsning, trening- og garderobefasiliteter. Taket blir et av byens flotteste oppholdsrom, med restaurant og utsikt utover byen. Det blir parkering i 2. etasje, og i tilknyttet offentlig parkeringsanlegg (310 plasser), med direkte adkomst med heis til kontorene.

Etter lunsj blir det befaring på Herbarium. Hele prosjektet skal stå ferdig til jul 2019. Det tekniske anlegget blir kjørt i gang sommeren 2019. Vi tar en kikk i de tekniske rommene og blir forklart hvordan anleggene er prosjektert og vil fungere. Bygget er BREEAM-sertifisert:

  • BREEAM-NOR Excellent for Shopping
  • BREEAM-NOR Excellent for Business

Vel møtt!

 

Påmelding

Agenda

  • 11.30-12.30
    Lunsj på Egon
  • 12.30-14.00
    Befaring

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- + mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- + mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50% av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100% ved avmelding mindre enn 24 timer før