Frokostseminar: Tilbakestrømningsbeskyttelse

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening, Oslo Gruppe inviterer til frokostseminar om tilbakestrømningsbeskyttelse.

Petra-Kristine Johannessen fra Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune og Stein Karlsen fra Vann og avløp i Bærum kommune kommer for å snakke om tilbakestrømmingsbeskyttelse. Hvorfor har vi tilbakestrømningsbeskyttelse, hvordan skal tilbakestrømningsbeskyttelse utføres, hvilket regelverk må vi forholde oss til, nye krav i eksisterende innlegg, kommunale variasjoner i definisjon av væskekategori, mv.

Med oss har vi også fagsjef Jan-Erling Thun fra Norconsult som skal snakke om konsekvenser som kommer med installasjon av tilbakestrømmingsbeskyttelsesventiler både i nye og i eksisterende sprinkleranlegg.

Det vil bli frokost i forkant av seminaret.

Har dere spørsmål rundt temaet? Er det noe dere lurer på? Da kan dere stille spørsmål til foreleserne via facebook, bare trykk på linken [her], logg deg inn og skriv i vei! 

Vi streamer også frokostseminaret – meld deg på!

PÅMELDING


Agenda

  • 07.30
    Registrering og matservering
  • 08.00
    Det faglige programmet starter
  • 09.30
    Vel hjem

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- +mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- +mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50 % av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100 %ved avmelding mindre enn 24 timer før.