Energiprisen

For beste bacheloroppgave på HVL våren 2019

Sammen med HVL, avdeling for ingeniør- og økonomifag, har Norsk VVS Energi- og miljøteknisk Forening gleden av å dele ut prisen for beste VVS-og Energirelaterte bacheloroppgave ved HVL også i 2019. Prisen deles ut for sjette gang og er, i tillegg til heder og ære, på 10.000 kr!

Bacheloroppgaver fra ingeniørutdannelsen med tema innenfor energiforsyning i/til bygg eller VVS skrevet våren 2019 vil bli vurdert for prisen.

Prisen vil bli utdelt den 25. september med foredrag, mat og drikke. Vinneren kontaktes av vvs-foreningen noen uker i forkant av utdelingen og vil bli spurt om å presentere oppgaven sin på prisutdelingen.

Vi håper på mange gode kandidater til årets pris!

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- +mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- +mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50 % av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100 %ved avmelding mindre enn 24 timer før.