Energiprisen

For beste bacheloroppgave på HVL våren 2019

Sammen med HVL, avdeling for ingeniør- og økonomifag, har Norsk VVS-, Energi- og Miljøteknisk Forening (NemiTek) gleden av å dele ut prisen for beste VVS- og energirelaterte bacheloroppgave ved HVL også i 2019.

Prisen deles ut for sjette gang og er, i tillegg til heder og ære, på 10.000 kr!

Utdelingen foretas på Kronbar i HVL sine lokaler på Kronstad sammen med et miniseminar der vinneroppgaven presenteres. I tillegg vil det være et spennende foredrag om BIM (Building Information Modeling) og bruk av 3D og 4D i dagens og fremtidens byggeprosjekter av Kine Abbott Solberg, BIM-utvikler hos avdeling for tekniske installasjoner i Sweco.

Alle studenter inviteres til utdelingen. Det blir servert gratis thai-tapas og drikke (bonger til baren).

Vinneren kontaktes av vvs-foreningen noen uker i forkant av utdelingen og vil bli spurt om å presentere oppgaven sin på prisutdelingen.

Vi håper på mange gode kandidater til årets pris!

Påmelding – fulltegnet

Påmelding

Gebyrer & avmelding: Gratis arrangement: Det faktureres et no-show-gebyr på 240,- +mva ved unnlatelse av avmelding for arrangementer på 1-4 timer, og 400,- +mva for heldagsarrangementer. Avmeldingen på gratis arrangementer må skje senest 24 timer før for å være gebyrfritt. Kurs/sosiale arrangementer: Det faktureres 50 % av avgiften ved avmelding mindre enn 1 uke før, og 100 %ved avmelding mindre enn 24 timer før.