Foto: Tarkett/Jotun
Foto: Tarkett/Jotun

Samme fokus på produkt, vedlikeholdskostnader, bærekraft og miljø

I år skal Jotun og Tarkett igjen dele stand på Driftskonferansen. Det gjorde de også til stor suksess i 2013. - Vi samarbeider godt inn mot bransjen ellers og har det samme fokuset på valg av riktig produkt, vedlikeholdskostnader, bærekraft og miljø, sier Tommy Solheim, Regional Salgssjef Håndverk i Jotun A/S.

Published Last updated

- I år ønsker vi å snakke med beslutningstagere i bransjen, om viktigheten av riktige prosjektbeskrivelser for å oppnå gode produkter som ivaretar god driftsøkonomi, inneklima og miljøet for øvrig, sier Solheim.

Han forteller videre at Tarkett blant annet skal presentere sitt Restart program. Og at de sammen skal snakke om hva de kan tilby av kompetanse og bistand i prosessen før bygget er ferdig/rehabilitert.

Vi er overbeviste om at en sirkulær omstilling er den rette strategien for å spare på jordens ressurser, redusere avfallsmengdene og bidra til å bremse den globale oppvarmingen. Det innebærer at vi bruker store ressurser på å utvikle produkter for sirkulær økonomi, men også på å utvikle teknikker for å identifisere, håndtere og prosessere monteringskapp og utrevne gulv, og deretter bruke dette som råvare til nye gulv.

prosjekt.tarkett.no

- Vi håper at beslutningstagere vil se nytten av å tenke på disse tingene vi presenterer, slik at byggherren får den kvaliteten de forventer og at bygget kan stå i mange år. Dette vil ikke medføre økte kostnader for byggherren hvis man tenker kostnad over tid. En liten økning i anbudsprisen, men over noen år vil denne økningen være spart inn på vedlikeholdsbudsjettet.

Solheim kan dele at de har valgt å samarbeide på stand fordi både gulv og maling er det som er estetisk mest synlig i bygg, og at begge typer overflate ofte blir stilt ovenfor de samme kravene til vaskbarhet og slitestyrke. Av denne grunn er det viktig at man tar de riktige valgene av overflater og kvaliteter tidlig i prosessen.


Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og arrangeres av NemiTek i samarbeid med fagbladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel 8. desember og tilbake 10. desember 2021.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Powered by Labrador CMS