Foto: Canes
Foto: Canes

Eksperter på vannbehandling i varme- og kjøleanlegg

Nå er det ikke mange ukene til årets Driftskonferanse avvikles. John-Are Hestnes fra Canes AS er i full gang med å planlegge deres stand på messen.

Published Last updated

Hestnes kan fortelle at de på messen i år først og fremst vil ha fokus på viktigheten av vannbehandling, og årsaker til at vannet/væsken forringes over kort tid og lager problemer for det tekniske anlegget. 

- Vi ser på hva som skal til for å sikre god vannkvalitet i varme- og kjøleanlegg. Dårlig vannkvalitet er en utfordring i dagens anlegg og magnetitt (også kalt jernoksid) omtales som bidragsyter nr. 1 til driftsproblemer i varme- og kjøleanlegg.

Han forteller videre at det viser seg at opptil 80% av tekniske feil i et varmeanlegg sine første 5 leveår skyldes jernoksid/magnetitt. Enkle grep som rens av anlegg, vil kunne gi redusert energiforbruk og lavere vedlikeholdskostnader.

- Vi i Canes leverer magnetfilter og kjemikalier som tilfredsstiller miljøkrav i henhold til A20 (BREEAM NOR) og som er listet i Svanemerkets Husbyggerportal, så vi har mye fokus på det grønne skiftet. Vi har også 10 års garanti på alle MagnaClean filter.

På messen kommer de til å vise demo på magnetittfilter og hvordan dette fungerer i praksis, samt deres spirotech vakumavgasser.

- Vi ser at det å være med på konferanser og messer gir oss mye, da vi bedre kan vise og beskrive akkurat hvordan våre løsninger vil være til hjelp for potensielle kunder og deres spesifikke prosjekter. Dette er en verdi man ikke får igjennom Teams møter eller annen digital kontakt og vi håper å treffe på konsulenter og byggherrer, samt driftspersonell.

Han kan også fortelle at de har lansert gratis kursing på vannbehandling, og at de har en samarbeidsavtale med kompetansesenteret Kompa AS - en rådgivende bedrift med landets ledende fageksperter innen vannbehandling.

Meld deg på Driftskonferansen her

Se oversikt over årets utstillere

Canes AS er en helnorsk bedrift, og er blant landets ledende leverandører av varmeløsninger innenfor vannbåren varme, VVS og komfortgulv. De er den eneste norskeide leverandøren blant sine konkurrenter i denne størrelsen. De har 20 års erfaring og et komplett sortiment med kvalitetsprodukter, som alltid er på lager.

Powered by Labrador CMS