Pressemelding

Lier, 20. mars: Canes AS styrker sin posisjon som leverandør av radiatorer gjennom oppkjøpet av Encon AS i Mars 2020.

Canes AS kjøper ledende radiatorleverandør

Encon AS er en etablert aktør i markedet og en kjent leverandør av radiatorer og tilhørende produkter.

Published Last updated

– Produktsortimentet til Encon passer godt inn i vår eksisterende produktportefølje. Oppkjøpet gjør oss til en solid leverandør innen radiatorer. Vi ser frem til å øke omsetningen av produkter fra Encon i tiden som kommer, sier Erik Try, daglig leder i Canes AS.

Egen avdeling på Romerike

De ansatte i Encon AS, samt produktlageret, bSlir etablert som en avdeling av Canes AS på Romerike. Ved den nye avdelingen vil de ansatte fortsette å jobbe fokusert med de produktene de har lang erfaring med. Avdeling Romerike vil på sikt styrke arbeidsstaben og kundene vil merke en høyere aktivitet rundt omkring i landet.

Kvalitetsproduktene Encon AS er kjent for vil fremdeles bære det samme merkenavnet. Produktene til Encon AS, samt kontaktinformasjon til ansatte, vil integreres i nettsiden til Canes AS på canes.no. Tjenestenivået Encon AS kan tilby kundene vil bli større når de ansatte blir en del av et større team i Canes AS.

– Vi gleder oss til å bli en del av Team Canes og den produktkunnskapen de besitter. Det engasjementet de ansatte i Canes viser for kundene og produktene, er en skikkelig energisprøyte, sier Erik Dahl Jensen, daglig leder i Encon AS.

Om Encon AS

Encon AS ble etablert i 1994 som en leverandør av ventilasjonsutstyr. Deretter gikk de over til produkter innen vannbåren varme, med takvarmepaneler som første produkt i 1996, etterfulgt av varmluftsporter. 1998 kom radiatorer og konvektorer inn i sortimentet. Siden den gang har Encon AS i hovedsak fokusert på dagens produktområder, som består av radiatorer, konvektorer, varmluftsvifter (aerotempere), luftporter og takvarmepaneler.

Encon AS har høy kompetanse på egne produkter og lang erfaring med å beregne og kalkulere prosjekter med stor nøyaktighet. Dette gjør det trygt for kundene å ta med kalkuleringen videre i sine pristilbud.

Powered by Labrador CMS