Pressemelding

Julie Løw Sandtorv (t.v) og Linn Siri Sælemyr Mortensen.
Julie Løw Sandtorv (t.v) og Linn Siri Sælemyr Mortensen.

Åpner kontor i Bergen

SGI Compliance (tidligere Kiwa NorKjemi) er i sterk vekst, og vi opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og service.

Published

I september 2021 åpnet vi enda ett kontor, denne gangen på Kokstad i Bergen.

Byen og regionen er viktig for oss, og selv om vi har betjent markedet fra oss sentralt tidligere, er det viktig med lokal tilstedeværelse fremover. SGI Compliance har fra før kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger.

Økt fokus på helse, myndighetskrav og trygge arbeidsplasser/arenaer for kunder og ansatte er helt essensielt i tiden fremover. Dette er helt i tråd med visjonen vår som er å skape helsefremmende miljøer hvor mennesker kan leve og jobbe sammen på en sikker måte. SGI Compliance opererer i B2B forretningsmarkedet som en tjenesteleverandør til private, offentlige og industrielle eiendommer i Norge.

Vi betjener virksomheter som eier og drifter eiendommer. Våre tjenester er representert i flere bransjer og fagområder. Bransjer som rørleggere, eiendomsdrift, forvaltere, gårdeiere, internkontroll, rådgivende ingeniører m.m er representert.

Nye salgsrådgivere på plass

Julie Løw Sandtorv og Linn Siri Sælemyr Mortensen er våre nye kollegaer innen Legionella på Bergens-kontoret.

- Det er utrolig kjekt å få muligheten til å være med å bygge opp en avdeling i Bergen. Det er meget spennende å få jobbe med legionellakontroll som vi synes er veldig meningsfullt og svært viktig. Vi er klare for å sette Bergen på kartet og vi gleder oss til tiden fremover.

Powered by Labrador CMS