Pressemelding

KLART FOR ÅPNING: Den nye butikken på Tunga åpner dørene tirsdag 2. juni kl. 07.00

Ahlsell åpner ny butikk i Trondheim

Tirsdag 2. juni kl. 07.00 åpner Ahlsell sin nye butikk på Tunga i Trondheim.

Published Last updated

Helt siden Ahlsell overtok grossistvirksomheten til rørleggerselskapet K. Lund i 2001, har selskapet holdt til i Tempeveien like utenfor Trondheim sentrum. Regional salgssjef for VVS i Ahlsell Norge, Morten Hartweg, forteller at valget med å flytte butikken til Tunga først og fremst handler om tilgjengelighet.

NY BUTIKK: Olav Sandvik (selger VVS), Terje Kjølås (salgssjef VVS) og Morten Hartweg (regional salgssjef VVS) er om få dager klare til å tå i mot rørleggerne i byen.

- Vi har hatt butikk for fagmannen i Tempeveien siden «tidenes morgen». Nå som vi trengte ytterligere plass for å kunne tilby markedet et enda bredere sortiment, var tiden inne for utvidelser. Tunga ble valgt ut fra god tilgjengelighet og korte kjøretider, stort sett uansett hvor man måtte ha arbeidsoppdrag i Trondheim og omegn.

I tillegg til den nye butikken på Tunga, har Ahlsell butikk på Sandmoen på sørsiden av byen. Det betyr at grossisten nå dekker begge de viktigste inn- og utfartsårene fra Trondheim.

Alt rørleggeren trenger

Foruten et bredt og kundetilpasset VVS-sortiment, har Ahlsell markedets bredeste HMS-sortiment, i tillegg til festemateriell og alt av verktøy i den nye butikken.

Click to add image KLART FOR VAREPÅFYLL: Terje Kjølås (salgssjef VVS), Olav Sandvik (selger VVS) og Morten Hartweg (regional salgssjef VVS) planlegger de siste detaljene før flyttelasset med varer kommer fra Tempe.

- Og ikke minst har vi meget faglig kompetente mennesker i vår stab både i butikk og salg som gjør kjøpsopplevelsen komplett. Vi er meget stolte over å kunne ønske velkommen til vår nye avdeling på Tunga, i Magnus Lagabøters vei 6, avslutter Hartweg.

Ahlsell Tunga blir arbeidssted for nærmere 50 mennesker, og blir med det en av de største avdelingene til Ahlsell i hele Norge.

Powered by Labrador CMS